16.10.12

ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΑΡΔΗΝ"
Συλλογή υπογραφών για την απόσυρση του νεοθωμανού Σουλεϊμάν
 

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ»
 
Το θράσος του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Αντένα ξεπερνάει κάθε όριο. Αφού πρώτα εγκαινίασε την πλημμύρα των τουρκικών σήριαλ που επεκτάθηκαν ήδη στο Μέγκα  και στον Άλφα, τώρα επιχειρεί ένα ακόμα βήμα: Να παρουσιάσει, με τυμπανοκρουσίες, ένα σφαγέα του ελληνικού και των λοιπών βαλκανικών λαών, το Σουλεϊμάν, ως ήρωα, στην ελληνική τηλεόραση.
Ο Σουλεϊμάν, ένας από τους απηνέστερους διώκτες του ελληνισμού, κατέλαβε τη Ρόδο, σφαγίασε και εξανδραπόδισε το λαό της Κέρκυρας, μαζί δε με τον Σελίμ Α΄, τον οποίον διαδέχτηκε, υπήρξε ένας από τους οργανωτές των μεγάλων εκστρατειών του παιδομαζώματος.
.....................................................................................................................................................................
Έτσι από τη μία πλευρά  εθνομηδενιστές δήθεν διανοούμενοι ασκούν λοβοτομή στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, και από την άλλη τα αφεντικά της τηλε-αποβλάκωσης, μας σπρώχνουν ολοένα και βαθύτερα στο χειρότερο ραγιαδισμό.
Πρέπει να αντισταθούμε! Όπως έγινε με το άθλιο βιβλίο «ιστορίας» της ΣΤ΄ Δημοτικού, έτσι και τώρα πρέπει να απαιτήσουμε την απόσυρση του σοβινιστικού «Σουλεϊμάν»
Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Σε καμία άλλη χώρα δε θα διανοούνταν κανείς να προβάλει μια σειρά που εκθειάζει τον ίδιο του τον κατακτητή. Αν δεν μπορούμε να το διανοηθούμε, ας φανταστούμε τους Παλαιστίνιους να βλέπουν σήριαλ με τη ζωή του Αριέλ Σαρόν ή να παίζεται σειρά με τους έρωτες των ναζί στο Ισραήλ.
Φτάνει πια! Οι Έλληνες έχουν αξιοπρέπεια. Όπως εξεγειρόμαστε όταν μας σέρνει η Τρόικα ως επαίτες στα ευρωπαϊκά σαλόνια, έτσι και αρνούμαστε να προσβάλλει την ιστορική μας μνήμη και την εθνική μας αξιοπρέπεια ο κύριος Κυριακού και το κανάλι του.
Ζητούμε την άμεση απόσυρση του σωβινιστικού-νεοθωμανικού «Σουλεϊμάν» από τον ΑΝΤ 1
Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το ΕΣΡ, την Ακαδημία Αθηνών και τα κόμματα τα οποία αιδημόνως σιωπούν να πάρουν αμέσως θέση.
Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να αναλάβουμε οι ίδιοι να υπερασπιστούμε την τιμή και την ιστορία του τόπου μας.
Κλείνουμε τις τηλεοράσεις, ανοίγουμε τα μάτια μας.

Ο ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ 
ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΚΛΑΒΟ ΤΟΥ
Από το Ιστολόγιο “Νόστος”
Κατά τα χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η παιδεραστία δεν ήταν εξαίρεση, αλλά κανόνας ανάμεσα στις τάξεις των ελίτ. Γι’ αυτό το λόγο, όταν γινόταν το περιβόητο παιδομάζωμα, τα όμορφα αγόρια στέλνονταν σε ειδικά σχολεία των ανακτόρων της Υψηλής Πύλης για να μορφωθούν και να εκπαιδευτούν ως υπηρέτες στα χαρέμια των Σουλτάνων. Η κύριά τους υπηρεσία ήταν να προσφέρουν το κορμί τους για την σεξουαλική ευχαρίστηση των αφεντάδων τους. Ένα τέτοιο όμορφο αγόρι ήταν και ο Παργκαλί Ιμπραΐμ Πασάς.
Ο Παργκαλί Ιμπραΐμ Πασάς γεννήθηκε Χριστιανός και Έλληνας κοντά στην Πάργα της Ηπείρου. Ήταν ο γιος ενός ναύτη στην Πάργα και από μικρός είχε κλαπεί από πειρατές οι οποίοι τον πούλησαν ως σκλάβο στο ανάκτορο της Μαγνησίας (σημερινής Manisa) στη δυτική Ανατολία, όπου οι Οθωμανοί πρίγκιπες (Şehzade) μορφώνονταν. Λόγω της εξαιρετικής ομορφιάς του, ο Παργκαλί Ιμπραΐμ εστάλη να μορφωθεί στο σχολείο του ανακτόρου, με προορισμό να υπηρετήσει ως σεξουαλικός σκλάβος σε κάποιο χαρέμι αγοριών του Σουλτάνου.
Στο σχολείο του ανακτόρου γνωρίστηκε με το Σουλεϊμάν, ο οποίος ήταν στην ίδια ηλικία με τον Παργκαλί Ιμπραΐμ. Από τότε έγιναν ένα αχώριστο ζευγάρι και αργότερα, όταν ο Σουλεϊμάν έγινε ο δέκατος Σουλτάνος του Οίκου του Οσμάν της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, παραχώρησε στον αγαπημένο του πολλά αξιώματα. Το πρώτο ήταν να τον κάνει γερακάρη του. Οι διάφορες προαγωγές του έγιναν τόσο γρήγορα, που ο ίδιος ο Παργκαλί Ιμπραΐμ έφθασε στο σημείο να παρακαλέσει το Σουλεϊμάν να σταματήσει να τον προάγει τόσο γρήγορα από φόβο μήπως και προκαλέσει τη ζήλια στους άλλους. Ευχαριστημένος με αυτή την επίδειξη μετριοφροσύνης, ο Σουλεϊμάν του ορκίστηκε ότι δεν θα τον άφηνε ποτέ να καταδικαστεί σε θάνατο κατά τη διάρκεια της βασιλείας του.
Αργότερα, μετά το διορισμό του ως Μεγάλου Βεζύρη, ο τώρα Παργκαλί Ιμπραΐμ Πασάς συνέχισε να λαμβάνει πολλά δώρα από το Σουλτάνο, και η δύναμή του στην Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν απόλυτη, όπως ακριβώς αυτή του αφεντικού του. Φαίνεται ότι η ομορφιά του συνέχισε να είναι τόσο θαμπωτική ως άνδρα όσο ήταν και ως αγόρι γιατί μεταξύ των πολλών τίτλων που είχε, ήταν επίσης ανεπίσημα γνωστός και ως «ο πιο όμορφος άνδρας στην αυτοκρατορία». Ως εραστής του Σουλτάνου, μοιραζόταν τους οντάδες του Σουλεϊμάν σε χρόνια ειρήνης και τη σκηνή του εν καιρώ πολέμου. Ζούσαν μαζί, έτρωγαν μαζί, κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι και μάλιστα φορούσαν ο ένας τα ρούχα του άλλου. Η οικειότητα και το βάθος της φιλίας τους σκανδάλισε την οθωμανική Υψηλή Πύλη η οποία έκρινε ακατάλληλο για το σπουδαιότερο αυτοκράτορα του κόσμου να δείχνει τόση αδυναμία σε ένα απλό σκλάβο.
Όμως ο Ιμπραΐμ Πασάς δε βρήκε το τέλος του από την Υψηλή Πύλη, αλλά είχε πέσει θύμα της συζύγου του Σουλεϊμάν, Χουρέμ Σουλτάν (Ρωξελάνη), η οποία ζήλευε με πάθος τη στενή σχέση των δύο ανδρών. Σε μια εκστρατεία που είχε κάνει εναντίον της περσικής αυτοκρατορίας των Σαφαβιδών, ως διοικητής του στρατού του Σουλεϊμάν, ο Ιμπραΐμ Πασάς έπεσε από τη συμπάθεια του Σουλτάνου μετά από μια απερισκεψία που διέπραξε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, όταν απένειμε ο ίδιος στον εαυτό του έναν τίτλο που είχε μέσα τη λέξη «Σουλτάνος». Η απερισκεψία αυτή θεωρήθηκε ως σοβαρή προσβολή προς το Σουλεϊμάν. Η γυναίκα του Σουλεϊμάν τον παρότρυνε να τον σκοτώσει. Επειδή ο Σουλεϊμάν είχε ορκιστεί να μην πάρει τη ζωή του Ιμπραΐμ κατά τη διάρκεια της βασιλείας του, απέκτησε έναν ισλαμικό φετβά (θρησκευτική εντολή), ο οποίος του επέτρεψε να πάρει πίσω τον όρκο με την ανέγερση τζαμιού στην Κωνσταντινούπολη. Ανακοίνωσε τον φετβά μία εβδομάδα πριν από την εκτέλεση του Ιμπραΐμ και δείπνησε μαζί του επτά φορές πριν από την τελική κίνηση, ώστε να δώσει στον δια βίου φίλο του μια ευκαιρία να εγκαταλείψει τη χώρα ή να πάρει τη ζωή του ιδίου του Σουλτάνου.
Αργότερα ανακαλύφθηκε στις επιστολές του Ιμπραΐμ ότι είχε πλήρη επίγνωση της κατάστασης, αλλά παρ’ όλα αυτά αποφάσισε να μείνει πιστός στον Σουλεϊμάν. Ο Σουλεϊμάν μετάνοιωσε πικρά για την εκτέλεση του Ιμπραΐμ και ο χαρακτήρας του άλλαξε δραματικά, σε σημείο όπου απομόνωσε τελείως τον εαυτό του από την καθημερινή διοίκηση της Αυτοκρατορίας. Η μεγάλη του λύπη αντανακλάται στα ποιήματά του, στα οποία ακόμη και μετά από είκοσι χρόνια τονίζει συνεχώς θέματα φιλίας και εμπιστοσύνης μεταξύ φίλων, και συχνά αναφέρεται σε γνωρίσματα χαρακτήρα παρόμοια με αυτά του Ιμπραΐμ.
Αυτή λοιπόν ήταν η πραγματική ζωή του Σουλεϊμάν, και αυτή ήταν η μεγαλοπρεπής αγάπη που έτρεφε προς τον Έλληνα σκλάβο και εραστή του, ο οποίος παρεμπιπτόντως παρά το γεγονός ότι είχε από καιρό ασπαστεί το Ισλάμ, διατήρησε κάποιες σχέσεις με τις χριστιανικές του ρίζες, φέρνοντας ακόμα και τους γονείς του για να ζήσουν μαζί του στην οθωμανική πρωτεύουσα, την Κωνσταντινούπολη.

Όποιος μπορεί να ελέγξει την ορθότητα των παραπάνω ιστορικών στοιχείων, θα με υποχρεώσει…

Τί βλέπουμε λοιπόν εδώ; Το μεν περιοδικό "Άρδην" καταδικάζει το Σουλεϊμάν ως "σφαγέα και απηνή διώκτη των Ελλήνων" και ζητά με συλλογή υπογραφών την απόσυρσή του από την τηλεόραση, το δε ιστολόγιο "Νόστος", τον παρουσιάζει ως ομοφιλόφιλο, εραστή του "οθωμανικού δικαίου", για να τον απαξιώσει εντελώς. Κοινός στόχος δηλαδή και των δύο διαδικτυακών μέσων, είναι η "προστασία" των ελλήνων τηλεθεατών από τη μόλυνση που θα υποστούν, παρακαλουθώντας το τούρκικο αυτό σήριαλ.

Κάποιοι άλλοι όμως έχουν διαφορετική γνώμη, που μάλιστα τη διατυπώνουν σε μεγάλες λαοσυνάξεις και γίνεται ευμενώς δεκτή, χωρίς καμιά αντίρρηση από το πλήθος των συμμετεχόντων.
Δείτε, λοιπόν το βίντεο που ακολουθεί και διαβάστε προσεκτικά τον εκφωνούμενο πανηγυρικό...

 

 «Πανηγυριζέτωσαν οι θεόφρονες»! Κατά την ομιλία του μετά τη λειτουργία στην Παναγία Σουμελά το δεκαπενταύγουστο ο "ρωμιός" πατριάρχης Βαρθολομαίος, τούρκος υπήκοος, δεν αναφέρθηκε σε έλληνες, αλλά σε ρωμιούς κι ευχαρίστησε την «έντιμον τουρκικήν κυβέρνησιν», τόνισε δε «την χαράν και ικανοποίησιν, που θα νοιώθουν αι ψυχαί των οθωμανών σουλτάνων, Μπαγιαζίτ Β΄, Σελίμ Α΄, Σελίμ Β΄, Μουράτ Γ΄, Ιμπραήμ Α΄, Μεχμέτ Δ΄, Σουλεϊμάν Β΄ κ.ά.».
Στο τέλος της ομιλίας του βέβαια, το ορθόδοξο τουρκορωμιοποίμνιο θερμά τον χειροκρότησε φωνάζοντας άξιος, άξιος…
Ο ίδιος ο τουρκορωμιός πατριάρχης ευλόγησε το Σουλεϊμάν και άλλους 6 ομοίους του και δεν κουνήθηκε φύλλο, και τώρα εμάς εδώ μας έπιασε η πρεμούρα για τον Αντέννα, που προβάλλει τούρκικο σήριαλ με πρωταγωνιστή τον "ευλογημένο" -από πατριάρχη- Σουλεϊμάν!
Υποκρισία; παχυλή άγνοια; καμμένες εγκεφαλικές φλάντζες; βραχυκύκλωμα και τρικυμία εν κρανίω των σημερινών "ελληναράδων"; Όλα αυτά μαζί. Και κυρίως, η σκοπίμως στρεβλή και με το ζόρι ανάπτυξη "εθνικής συνείδησης", συνεπικουρούμενης από τον άλλο ανεκδιήγητο πόλο, τη -σχεδόν με το ζόρι- ανάπτυξη "θρησκευτικής συνείδησης" στα ήδη ανατιναγμένα μυαλά της σύγχρονης τουρκορωμιοσύνης. Και βέβαια, μέσα σ΄ αυτό τον εθνικοθρησκευτικό μεσαίωνα να αλωνίζουν ανενόχλητοι -το έτος 2012!- καλόγεροι και καλόγριες, "παλιοημερολογίτες", "παραθρησκευτικές" οργανώσεις, "ιερές σύνοδοι", παπάδες και αρχιπαπάδες, ταλιμπάν κάθε λογής, χρυσές αυγές και "εθνικά λόμπυ", κολλημένοι έλληνες του εξωτερικού, πόντιοι, μικρασιάτες, θεούσοι και θεούσες του εσωτερικού!
Αχ, τρισάθλιε κάτοικε της τριτοκοσμικής Ελλάδας, πότε θ' ανοίξεις τα μάτια σου και θα βάλεις μυαλό; 
Προς το παρόν τρώγε στη μάπα τούρκους ιμπεριαλιστές, σκοπιανούς "μακεδονιστές", γερμανούς νεοναζιστές, νομισματικά ταμεία, ντόικες τρόικες και τετρόικες, εγχώρια λαμόγια, λεφούσια φοροφυγάδων, σμήνη "αγανακτισμένων" μεγαλορωμιούς και μεγαλορωμιές με καταθέσεις μαμούθ σε Λόντρες και Βρυξέλλες κι εσύ περίμενε να ξεβρωμίσει ο τόπος σου με προσευχές και θείες σωτηρίες και να συνέλθει η οικονομία σου με δανεισμούς επί δανεισμών, με μνημόνια και μνημόσυνα, με ο,τιδήποτε έξω από σένα, πλην της "δικής" σου συμμετοχής και προσπάθειας!

2 σχόλια:

ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ είπε...

...''με ο,τιδήποτε έξω από σένα, πλην της "δικής" σου συμμετοχής και προσπάθειας!''Αυτό τα λέει όλα φίλε minimalist.Βουλιάζουμε-βουλιάξαμε δυστυχώς σ' ένα σκοταδισμό και ούτε οι φυσαλίδες αυτής της βύθισης δε θα
θυμίζουν δυστυχώς στο μέλλον ότι κάποτε εμείς κρατούσαμε τα σκήπτρα του πολιτισμού και της προόδου.Προλαβαίνουμε άραγε να κάνουμε κάτι έστω κι αυτήν την έσχατη ώρα;....

minimalist είπε...

Προλαβαίνουμε, φίλη Γερόντισσα, αλλά δε θέλουμε! Έχουμε εθιστεί να φυτοζωούμε στο βούρκο του πάτου, παρά να προσπαθήσουμε ν΄ ανέβουμε στην επιφάνεια. Μας εμποδίζουν κιόλας, συνάνθρωποί μας με καμμένα μυαλά, θρησκευτικοί ταλιμπάν και εθνοπατέρες της συμφοράς!
Προς αυτούς πρέπει πρώτα να στρέψουμε τα πυρά μας. Αλλά δεν το κάνουμε, γιατί ο καμμένος εγκέφαλος είναι συγγενής ή φίλος μας, ο παπα-ταλιμπάν είναι "εκπρόσωπος του θεού" και ο εξουσιαστής λαμόγιος εθνοπατέρας θα μας διορίσει το βλαστάρι στο δημόσιο! Κι έτσι καλά παθαίνουμε κι είμαστε στον πάτο!