29.12.06

ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…

...ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ!

1. Θα καταργούνταν οι εφορίες και οι φόροι θα καταβάλλονταν απ’ ευθείας στα παγκάρια εκκλησιών και μοναστηριών.
2. Θα απαγορεύονταν οι φράσεις όπως: «Θεέ μου», «Χριστέ μου», «Παναγία μου», «Θεέ και Κύριε», «Χριστέ κι Απόστολε», «είδα το Χριστό φαντάρο» κ. α., χωρίς την καταβολή αντιτίμου για το copyright.
3. Θα αναγκαζόμασταν όλοι να παπαδοποιήσουμε τα επώνυμά μας (π.χ. Απόστολος Παπαγκλέτσος, Δέσποινα Παπαβανδή κλπ).
4. Αρχαιοελληνικά ονόματα, όπως Αριστοτέλης, Θεμιστοκλής, Αριστείδης κλπ, θα άλλαζαν σε Θεόκλητος, Ιερόθεος, Παΐσιος κλπ.
5. Θα επιβάλλονταν η αναγραφή του θρησκεύματος στην ταυτότητα, το διαβατήριο, το δίπλωμα οδήγησης, το εκκαθαριστικό της εφορίας, την πιστωτική κάρτα, το βιβλιάριο υγείας και στο λογαριασμό ΟΤΕ και ΔΕΗ.
6. Θα έκλειναν όλα τα «κοσμικά» και διεφθαρμένα σχολεία και θα επιβαλλόταν υποχρεωτική 18χρονη εκπαίδευση σε κατηχητικά σχολεία για όλα τα παιδιά.
7. Θα απαγορεύονταν δια νόμου η ομοφυλοφιλία (κουσούρι) και όλοι οι ομοφυλόφιλοι θα εξορίζονταν στο ανεξάρτητο πλέον, κράτος της Μυκόνου.
8. Θα αναιρείτο η ανεξιθρησκία και κάθε αλλόθρησκος θα εκτελείτο για εσχάτη προδοσία.
9. Υπολογιστές και Playstation θα θεωρούνταν «μηχανές του Σατανά» και θα καταστρέφονταν ολοσχερώς.
10. Ο Μπους θα θεωρούνταν συμπαθέστατος και χαρισματικός ηγέτης και η Ελλάδα θα συμμετείχε σε μελλοντικούς πολέμους των ΗΠΑ κατά των αλλόθρησκων τρομοκρατών.
11. Θα απαγορεύονταν δια νόμου οι προγαμιαίες σχέσεις και η ποινή για τους παραβάτες θα ήταν ευνουχισμός για τον άνδρα και υποχρεωτικός εγκλεισμός για 7 χρόνια σε μοναστήρι για τη γυναίκα.
12. Ο Χριστόδουλος θα αυτοανακηρύσσονταν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός, Υπουργός Εσωτερικών, Οικονομίας,ΥΠΕΧΩΔΕ, Πολιτισμού, Παιδείας, καθώς και Γενικός Διευθυντής Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Λιμενικού. Αρχηγός στρατού θα διορίζονταν ο Άνθιμος.
13. Υπουργός Τύπου θα διορίζονταν η απαράμιλλη Ελένη Λουκά(!), με αναπληρωτή τον Παπα-Τσάκαλο(!).
14. Θα καταργούνταν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και θα δημιουργούνταν τα κρατικά ΕΚΚΛΗΣΙΑ TV και ΤΗΛΕ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, που θα μετέδιδαν 24 ώρες το 24ωρο ψαλμωδίες και θρησκευτικά κηρύγματα.
15. Ως επίσημη θεωρία για τη δημιουργία του κόσμου θα αναγνωρίζονταν αυτή που περιγράφεται στη Βίβλο (ξέρετε, οι 7 ημέρες), ενώ αυτή του Δαρβίνου θα διώκετο ως αντιχριστιανική.
16. Αντί της Ντόρας Μπακογιάννη, υπουργός Εξωτερικών θα ορίζονταν ο Καρατζαφέρης, γιατί είναι «καλός χριστιανός» (κατά δήλωση Χριστόδουλου).
17. Η ελληνική σημαία θα αντικαθίστατο από τη βυζαντινή (αυτή με το δικέφαλο αετό), η Ελλάδα θα μετονομάζονταν σε Νέο Βυζάντιο και ως εθνικός μας ύμνος θα ορίζονταν το «Πιστεύω» (ολόκληρο!).
18. Η πρωτεύουσα της χώρας θα μεταφέρονταν στη μονή Σταυρονικήτα στο Άγιον Όρος.
19. Μαζί με τον Πάπα θα κηρύσσαμε τον πόλεμο κατά των ισλαμικών κρατών.
20. Θα καίγονταν στην Ομόνοια όλα ανεξαιρέτως τα αντίτυπα του «Κεφαλαίου» του Μαρξ, καθώς και όλα τα βιβλία του Μίμη Ανδρουλάκη και η «Μάστιγα του Θεού» του Βασιλάκη.
21. Το ΚΚΕ θα ετίθετο εκτός νόμου και ο κομμουνισμός θα ανακηρύσσονταν διεθνής απειλή.
22. Η Ακρόπολη θα τροποποιείτο κατάλληλα, ώστε να δείχνει πιο χριστιανική (π.χ. αντί για αγάλματα θα τοποθετούνταν αγιογραφίες και στις ζωφόρους και τις μετόπες θα έμπαιναν χερουβείμ και σεραφείμ).
23. Η χώρα θα επέστρεφε στη δραχμή, αλλά όλα τα χαρτονομίσματα πλέον θα απεικόνιζαν το Χριστόδουλο.
24. Θα καταργούνταν η Πολεοδομία και στο εξής οικοδομικές άδειες θα εξέδιδε μόνο η Ναοδομία.
25. Θα απαγορεύονταν ο εορτασμός του Αγίου Βαλεντίνου και θα αντικαθίστατο από τη γιορτή των Ακύλα και Πρίσκιλας.

Ευτυχώς που υπάρχουν κι οι παπάδες και γελάμε πού και πού!

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Mε αλλα λογια...
Παπα-ρια!!!

KARNER είπε...

Καλό, πολύ καλό