11.7.07

ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ;


δείτε μόνοι σας:

Με το απόρρητο (όταν τρώμε δε μιλάμε) αυτό έγγραφο, γίνεται μετάγγιση 3 εκατομ. ευρώ σε ζωντανό χρήμα από τις τρύπιες τσέπες του συνόλου των ανυποψίαστων Ελλήνων φορολογουμένων στα φουσκωμένα πουγκιά των λιγοστών ρασοφόρων του Φαναρίου! Και αυτή είναι μόνο η 2η δόση! Λογικά, (όπως προκύπτει από την αναγραφόμενη ημερομηνία) θα πρέπει η ίδια αφαίμαξη να γίνεται ανά 3μηνο, δηλ. 3 εκατομ. επί 4 = 12 εκατομ. ευρώ συνολικά (πάνω από 4 δις δρχ.), ετησίως!

Και για ποια ακριβώς υπηρεσία, χρηματοδοτείται έτσι αδρά (και κρυφά) το νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου του Τουρκικού κράτους που εμείς αποκαλούμε «Ελληνικό Οικουμενικό(!) Πατριαρχείο» Κων/πολης; Μα βέβαια, για να διαιωνίζει την πνευματική και ιδεολογική σκλαβιά μας!

4 σχόλια:

Διαγόρας ο Μήλιος είπε...

Πολύ ωραίο αυτό, αλλά που το βρήκες; επίσης, στο μέγεθος αυτό είναι εξαιρετικά δυσανάγνωστο. Μπορείς να το αναρτήσεις σε μεγαλύτερο μέγεθος;

Ανώνυμος είπε...

Είναι έγγραφο του ΥΠΕΞ (5 Ιουλίου 2005) και είχε κυκλοφορήσει τότε σε διάφορα έντυπα.
Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα μεγέθυνσής του, χωρίς να πέσει η ανάλυση

Αταίριαστος είπε...

Βρε μπας και είναι φάρσα; Όχι βέβαια ότι είναι απίστευτο να στέλνει τόσα φράγκα το υπουργείο αλλά μου φαίνεται περίεργο τη σήμερον ημέρα να αποστέλλονται χύμα τόσα λεφτά μέσα σε φακέλους. Ακόμη κι εμείς, όταν θέλουμε να στείλουμε εκατό, ευρώ στέλνουμε ταχυδρομική επιταγή ή τραπεζική επιταγή ή κάνουμε κατάθεση σε λογαριασμό ή ... ή ... τόσες μέθοδοι μεταφοράς χρημάτων υπάρχουν.

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε, είναι απόρρητη αποστολή και η όποια άλλη μέθοδος συνεπάγεται χρησιμοποίηση στοιχείων (αριθμός λογαριασμού κ.λπ.) που μπορούν να διαρρεύσουν. Άλλωστε, η αποστολή μέσω της διπλωματικής οδού είναι ασφαλέστερη και, κυρίως, δεν αφήνει ίχνη, πλην του διαβιβαστικού εγγράφου, που ατυχώς διέρρευσε!